2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 9. jaanuar 2014

Who’s Your Baby Daddy?

Raamat: Who’s Your Baby Daddy? by I. Ronik (2014)
Hinne: B
Enne lugemist palun pidage meeles, et tegemist on romantilise paroodiaga. Seda lugu ei tohiks tõsiselt võtta. Tegelikult kõige parem oleks kui te kujutaksite endale lugedes ette, et loete seda mesimagusal kõrgel häälel :).

Kui Jasmine parim sõbranna ja toanaaber räägib talle et ta on rase, pole Jasmine just kõige õnnelikum. Ja seda veel eriti siis kui Roni tunnistab, et ta pole päris kindel, kes on ta lapse isa. Et asja veelgi segasemaks ajada, hakkab Jasmine vastu huvi tundma tema biljonäärist elumehest ülemus. See mis sellest kõigest saab on üks üle mõstuse hullumeelne kihutamine mööda emaduse kiirteed, mis paneb proovile naiste vahelise sõpruse ning Jasmine kannatlikuse.

„Who’s Your Baby Daddy?“ on erootiline armastusromaani paroodia, mis on mõeldud täiskasvanud lugejatele
Romace, Erotica,

Nii, eelmine nädal lugesin ma sama autori paroodiat What She Didn’tKnow. Kui ma toda raamatut lugedes enamasti naersin ja kõkutasin ja uskumatusest õhku ahmisin, siis seda raamatut lugedes naersin ma vahepeal nii et silmad märjad.

See on siis fantastiline segu tüüpilistest YA ja NA raamatutest, lisaks on natuke 50 Shades of Grey’d ja Supermani.

Ühesõnaga, kui te nägite selle nädala Kartuleid ja Apelsiine, siis on algus teile tuttav – üks sõbranna teatab teisele, et ta on rase ja ta pole päris kindel kes on isa, kuid kandidaate on neli.

Siin pole tegu valehäirega, Roni on juba paar kuud rase. Seega tuleb minna issi jahile. Kuid see jaht pole lihtsalt uudise teatamine, oi ei, rasedal ju hormoonid möllavad ja on vaja ju üleliigset energiat kuskil välja elada ja miks siis mitte võimalike isade abiga :). Esimene kandidaat ei saa isa olla, tal on tehtud vasektoomia. Teine kandidaat on tõsine elumees, kellel küla peal kuus last erinevate naistega ja lisaks on ta ka kihlatud ning ta vend, ta kaksikvend, on alati valmis vaest kiimas ema aitama :). Viimased kaks kandidaati on bi seksuaalsed elukaaslased, kes oleks ülirõõmsad, kui laps oleks nende oma, ükskõik kumma.

Seega võetakse DNA proovid (elumehelt kaksikvenna sperma :) :) :)) ja jäädakse ootama seda hetke kui saab juba ema verest eraldada lapse DNA.

Kuid vahepeal hakkab siis Roni boss Christopher Jasminele ligi ajama ja Roni hakkab üha enam käituma kui peast rase ja seega siis jõuabki asi selleni, et Jasmine veedab ühe maagilise öö Christopheriga, kahetseb seda kohutavalt ja Roni solvub kõigi ja kõige peale ning siis veel selgub et ta polegi mitte lihtsalt rase vaid et ta kannab kaksikuid ja et nende isad on … ja Roni arvab et Jasmine on ta peale armukade, kuna temal on peagi täiuslik perekond ning Roni leiab et nüüd talle aitab ja ta lahkub töölt ning sõidab oma vanemate juurde.

Kuid sellega seiklused veel ei lõppe, sest kui ta vanemate juurde jõuab selgub, et vaatamata sellele, et ta sööb pille ja nad kasutasid ka kondoome on ta maagilisel ööl tagajärjed mida ta ei oodanud ning otse loomulikult jõuab just siis ka Christopher talle vanemate juurde järele ning …

Kuidas ma tahaks teile öelda millega see kõik lõppeb, kuid siis ei oleks ju enam huvitav lugeda. Kuid taas kord on lugu vaid 80 lk, kuid see 80 lehekülge on nii lõbus ja nii andekas ja loo lõpp … kurat see on üle prahi – tõsiselt … kui te teate sarja Dallas ja teate seda Bobby unenäo nalja mis selle sarjaga tehti, siis te oskate ka arvata, kus selle loo point on hahahahahaha!

Minu siiras soovitus, kui teile need raamatud kätte satuvad, siis lugege, saate ühe väga positiivse elamuse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar