2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 16. jaanuar 2014

Faking It

Raamat: Faking It by Diane Alberts (2013)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/17559079-faking-it
Derek Rory ei plaaninud kunagi oma parima sõbra väiksele õele abieluettepanekut teha. Kuid kui Stephanie boss tutvustab Derekit pereväärtusi hindavale investorile kui Stephanie kihlatut, tuleb Derekil kas mänguga kaasa minna või vaadata kõrvalt kuidas Stephanie oma töö kaotab. Ja tal pole kombeks hädas olevaid daamikesi hätta jätta. Kui ainult see daamike poleks nii armsake ja seksikas ning kelle naer võiks sulatada ka kõige küünilisema ärihai südame.

Kui äriettepanekust saab abieluettepanek, siis püüab Stephanie Miller siiski asju vaid äri tasandil hoida. Kuid kui asjad muutuvad laua all väga kuumaks, ei suuda noored üksteisest endid enam lahus hoida. Valede võrk kisub neid üha sügavamale ja sügavamale ärimaalima jõhkrasse poliitikasse ja Stephanie avastab, et ta on ülepeakaela sees – mitte just oma töö valedes vaid ka oma tunnetes ta „kihlatu“ vastu. Dereki silmad on küll külmad, kuid tema suudlused süütavad Stephanie põlema. Kui ta ettevaatlik pole, petab Stephanie end päris kihlusesse.
Romance, Comedy

Ei see ei ole Cora Carmacki Faking It, see on hoopis teine lugu :)

Tegu on NA raamatuga kus „Tõrksa Taltsutamine“ kohtub „Pretty Womaniga“. Nagu juba kokkuvõttes öeldud, kohtuvad kaks noort inimest, mitte päris juhuslikult. Nad nimelt mõlemad kiirustavad kohtumisele ja jäävad vihma kätte, kuid vihmavari on vaid Derekil, kes siis pakub kaitset ka Stephaniele. Ja nende üllatuseks on nende sihtkoht üks ja sama – kohtumisele Stephanie vennaga ja Dereki parima sõbraga. Põhimõtteliselt oli see ju Stephanie venna Aaroni sebitud kohtumine, sest ta tahtis et Derek aitaks Stephaniet tema tööga.

Noh sellest „juhuslikust“ kohtumisest hakkab susisema väike leek, mis õhutatakse üha suuremaks, kui noored peavad hakkama mängima armunuid. Ja kuna otse loomulikult armastusromaanile kohaselt on mees nagu noor kreeka jumal ja neiu väike habras nümfike, siis loomulikult hakkavad leegid peagi särisema ja ilutulestiku pilduma, millele järgneb koheselt külm dušš, kui tuleb välja, et Stephanie boss on tema selja tagant läinud otse Dereki juurde, et Derek aitaks neil investorit hoovi tõmmata. Derek arvas, et aitab Stephanied aga loomulikult meie tugev naisõiguste eest võitleja solvub ja kihutab saba seljas minema – põrgusse kõik mehed ja töökoht.

Kuid selleks hetkeks on nad mõlemad nii armunud, et liba kihlusest on saamas kohe kohe tõeline suhe ja Aaron ei saa kõrvalt vaadata kuidas ta õde ja parim sõber elu suurima vea teevad kui nad kumbki oma mängutoa nurka tõmbuvad. Seega, kuna Aaron töötab kuskil ülisalajases riiklikus uurimus büroos, siis on tal võimu et peatada Dereki lennuki lahkumine ja haarab oma õe kaenlasse et neid kahte kangekaelset inimest siiski kokku viia. Seega on lool õnnelik lõpp.

Aga lugu oli hästi kirjutatud, naljakas ja toredate tegelaskujudega. Noorte omavaheline aasimine on väga koomiline ning südantsoojendav. Huvitav, kas Alberts kirjutab ka raamatud Stephanie kolmele vennale?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar