2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 17. jaanuar 2022

Riley elu: Algaja õnn

Raamat: Life Of Riley: Beginner's Luck by Simon James Green, illustraator Aleksei Bitskoff, tõlge Mario Pulver (2021) Hinne: C 
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/57961036-riley-elu      

Halvasti ajastatud aevastus ja sellele järgnenud traumaatiline kokkupõrge rändlõbustuspargi ennustajaga ning Riley avastab, et ta on NEETUD.


Elu muutub kähku katastroofide sarjaks, kui ta teeb koolietenduse ajal püksid märjaks, liimib end kogemata klassikaaslaste külge, rikub ära kooli jalkameeskonna sponsorlepingu, ujutab oma kodu üle ja kaotab 4. klassi küüliku ära - Riley teab, et halb õnn jahib teda. Kuni ilmub uus kutt: Brad Chicago. Ta on ülilahe, viks ja stiilne ning tal on laitmatu kirjatarvete kollektsioon. Ja miskipärast tahab ta saada Riley sõbraks. Kas Riley jõuab vabaneda needusest enne, kui Brad avastab, et ta on üks kõndiv katastroof?

Children, 


Kui te olete juhuslikult poisslaps ja teil on vaja lugeda midagi väga jaburat ja väga naljakat ja väga katastroofilist ja väga jaburat, siis see sobib teile suurepäraselt.

Taas kord on peategelaseks noormees, kellel on probleeme enesekindlusega ja kelle eesmärk on populaarseks saada. Kuid kogu jama algabki sellest kui ta “ära neetakse” ja teda tabab üks jama teise järel. Ja siis tuleb kooli uus poiss, kes istub ta kõrvale (kas tundub tuttav? Vaadake eelmist raamatut :)) 


Kuid see on ju raamat, mida lugedes poistel igav ei tohiks hakata, seega on siin kõik nii üle võlli keeratud ja ühtegi neist asjadest ei tohiks päriselus teha aga lugeda on neid kindlasti põnev ja nalja saab nabani, noh vähemalt noorel lugejal on kindlasti lõbus, samas kui täiskasvanuna ei saa ma aru, miks on vaja nii palju valetada. 


Õigele lugejale kindlasti õige raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar