2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 18. aprill 2023

Sünnipäevamõistatus

Raamat: Birthdays Can Be Murder by Faith Martin (2023) ER, RR, A Hinne: B Lühikokkuvõte: 

https://www.goodreads.com/book/show/123250796-s-nnip-evam-istatus               

Terava pilguga ja nutikas Jenny palgatakse toitlustama jõukate kaksikute Alicia ja Justini 21. sünnipäevapidu. Maahäärberisse saabudes komistab ta aga kohe politsei otsa. Noor aednik on mõisatiiki uppunud ja pole teada, kas see oli tapmine või õnnetus. Ning kui sünnipäeva südaööl kogunetakse šampanjaklaase kokku lööma, kukub keegi peolviibijatest surnult maha.

Politsei on hämmingus, sest kahtlus lasub kogu peoseltskonnal. Kui selgub, et ühele Jenny kuulsatest retseptidest lisati mürgine koostisosa, ei jää ta käed rüpes saatust ootama – tal on ju vaja oma mainet kaitsta. Ja Jenny Starling ei lõpeta enne, kui mõrvar on leitud.

Cozy Mystery


Faith Martini uus sari toidust ja krimist - maitsev ja põnev :)!


Et siis, Jenny, kes reisib mööda maad, töötab hotellides, erapidudel, mõisataes, ühesõnaga kõikjal kus vajatakse kõrgklassi kokka, on vastu tahtmist sattunud viimasel ajal krimi juhtumite keskele. Kui selle raamatu sündmustes ei saa teda keegi süüdistada, siis korra on ta isegi vangi sattunud, põhjuseta, kuid märk on talle siiski külge jäänud, kuid mitte vangi märk, vaid märk, et tema oli see, kes tolle juhtumi tegelikult lahendas.


Seega kui seekordne sünnipäev, mis algas laibaga tiigis, jõuab järgmiste laipadeni, neelab kohalik politseinik oma uhkuse alla ja küsib Jennylt abi.


Nagu ka varasemates Martini raamatutes, liigub juhtum samm sammu haaval lahenduse poole, pakkudes vahele isuäratavaid toite ja huumorit.


Mõnus lugemine!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar